вівторок, 30 жовтня 2012 06:15

Дільницю облаштували в веранді

У селі Сливниця Старосамбірського району Львівщини вибори проходили у будинку Любомира Сабари, 69 років. У населеному пункті живуть 200 людей. Клубу, школи і поштового відділення немає. Сливниця належить до сільради сусідніх Слохинь.

— Десь два місяці тому приїхав голова сільради Володимир Стебельський і спитав, чи не проти, щоб у нас у хаті виборчу дільницю облаштували, — розповідає Любомир Іванович. — Обіцяли якусь компенсацію. Правда, скільки саме, досі не сказали. Але все рівно якась копійка.

Дільницю облаштували на веранді 10х3 м. Вікна оббили фанерою. За два тижні до голосування повісили відеокамери. За день — інформацію про кандидатів. Поставили по дві урни та кабінки. Чотири столи розмістили вздовж стін. За ними сиділи 18 членів комісії. У списках на дільниці 132 виборці. Більшість проголосували за "Батьківщину".

— Усе тихо, спокійно, — говорить Любомир Сабара. — У селі всі один одного знають. Не спішили розбігатися. Залишаються поговорити, з ким давно не бачився. Жінка хіба клопоти мала. Її просили то води принести, то чаю зробити. Ще довелося пса закрити в сараї, щоб людей не відлякував.

Зараз ви читаєте новину «Дільницю облаштували в веранді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі