середа, 11 червня 2008 18:09

Депутати Катеринчука підтримали Черновецького

Перед позачерговими виборами до Київради деякі політики називали 40-річного Миколу Катеринчука "технічним кандидатом", який працює на інтереси міського голови Леоніда Черновецького. Також говорили, що в його команді — наближені до мера люди. Катеринчук це заперечував.

Однак на першому засіданні Київради у вівторок троє депутатів із фракції Катеринчука підтримали кандидатуру Олеся Довгого з блоку Черновецького на посаду секретаря міськради. Це — Борис Гавриленко, Павло Тесленко і Роман Ярошенко.

Леонід Черновецький, 56 років, під час засідання заявив, що Микола Катеринчук зачинив своїх депутатів, аби ті не брали участі в голосуванні. Катеринчук запевняє, що двері на другому поверсі офісу Європейської партії закрилися самі.

— Щойно в кабінет зайшли депутати, двері раптово зламалися, — розповідає. — Депутати намагалися їх виламати. Викликали міліцію й пожежників. Ті виламали двері домкратом. Навіть техніка була проти того, щоб вони брали участь у голосуванні.

У Миколи Катеринчука запитують, що буде з депутатами-"відступниками".

— Будем бить ногами, и сильно, — жартує він.

Поправляє ремінь на брюках. Каже, що звертатиметься до суду. Додає, що шансів перемогти небагато.

Гавриленко, Ярошенко й Тесленко наголошують, що на засіданні фракції Микола Катеринчук особисто підтримав рішення про голосування за секретаря Київради.

Зараз ви читаєте новину «Депутати Катеринчука підтримали Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі