пʼятниця, 29 лютого 2008 17:37

Чорновіл вимагатиме мільйон гривень від ДАІ

Чорновіл вимагатиме мільйон гривень від ДАІ

У середу автомобіль "Шкода Суперб" нардепа від Партії регіонів Тараса Чорновола, 43 роки, евакуатором забрали на штрафмайданчик. Машина була припаркована на вул. Садовій, біля парламентських комітетів, і мала номери Верховної Ради.

Політик заплатив штраф, узяв акт про адміністративне порушення і вирішив подати до суду на Київську міську адміністрацію та Державну автоінспекцію.

— Думаю, вони знали, чия це машина, — розповідає Чорновіл про візит на штрафмайданчик. — Коли я почав вимагати акт про адміністративне порушення, то почалася дика паніка. Мені передзвонювали вже і начальник київського ДАІ, і замміністра. Просили, щоб забрав машину і поїхав. Думаю, що вони б мені вже й купу грошей заплатили за це. Свого я все ж таки добився.

Чорновіл запевняє, що давно хотів зайнятися евакуаторами. Говорить, що вивчав українські закони і правила дорожнього руху. Згідно з ними жодних підстав для такого евакуювання автомобіля немає. Тепер він через суд вимагатиме від КМДА та ДАІ по мільйону гривень.

Зараз ви читаєте новину «Чорновіл вимагатиме мільйон гривень від ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі