вівторок, 18 січня 2011 03:30

Чоловік Тимошенко одужуватиме півроку

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  17 січня. Юлія Тимошенко біля головного слідчого управління Генпрокуратури
17 січня. Юлія Тимошенко біля головного слідчого управління Генпрокуратури

Юлія Тимошенко утринадцяте пішла до Генпрокуратури ознайомитися з порушеною щодо неї кримінальною справою.

— Щоразу, коли Юлію Володимирівну викликають на допит, я тут, — каже під стінами слідчого управління Генпрокуратури лікар-стоматолог Ольга Азуз, 40 років. — Дивлюся в інтернеті або зв'язуюся зі знайомими по телефону, й коли допит — сюди. Своїм пацієнтам призначаю зустріч на інший час. Бо моральна підтримка Юлі потрібна. Коли на неї наїжджають задурно, коли клани грабують країну, ми не можемо стояти збоку.

Десяток жінок ховаються під парасолями від дощу. Через дорогу зупиняється "мерседес". Юлія Тимошенко, 50 років, із двома охоронцями виходить із машини. Із коси виглядають кілька незаплетених пасом. Лідер "Батьківщини" в коричневих лакованих туфлях обережно обходить калюжі.

Прихильниці по черзі кидаються Тимошенко на шию, цілують. Одна залишає на щоці Юлії Володимирівни бордовий слід від помади.

— Ой, — усміхається Тимошенко. Злегка витирає помаду, але пляма залишається.

Підходить до телекамер. Охоронці — обабіч. Люди обступають її.

— Продовжується емісія грошей, які не підтверджені економічним зростанням, — каже. — Це свідома політика Нацбанку, який очолює людина з бізнес-родини Януковича. Ціни на продукти, товари підскочили вдвічі й більше. Розпочалося зростання тарифів на житлово-комунальні послуги. Тому 22 січня ми хочемо запросити всіх людей, які не здаються, не згинаються, готові боротися, на Софійський майдан.

— Валєра, на скіко на майдан? — запитує один із мітингувальників іншого.

— На штиннадцять. Так що приходь, — відповідає інший.

Тимошенко запитують, як почувається її чоловік. Йому зробили операцію на серці й легенях.

— Протягом трьох-чотирьох місяців, можливо, півроку він повернеться до нормального здорового життя, — каже лідер "Батьківщини" й пробирається до дверей.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Тимошенко одужуватиме півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі