середа, 16 грудня 2009 08:23

Букмекери ставлять на Януковича

Міжнародна букмекерська контора "Бвін" почала приймати ставки на результати президентських виборів в Україні. Відповідно до рейтингів, поданих на сайті bwin.com, основними претендентами на крісло глави держави є лідер "Регіонів" Віктор Янукович та прем"єрка Юлія Тимошенко.

Тим, хто поставить на головного "регіонала", пропонують найнижчий виграш: 1,67 до 1. Тобто в разі перемоги Януковича на кожному доларові ставки гравець заробить 67 центів. Ставки на Тимошенко — 2,07 до 1.

У лідера "Фронту змін"Арсенія Яценюка ставка 23 до 1, у нинішнього президента Віктора Ющенка — 27 до 1. На банкіра Сергія Тігіпка ставлять 30 до 1. Шанси спікера Володимира Литвина букмекери оцінюють як 80 до 1, лідера "Свободи" Олега Тягнибока — 150 до 1. Найменші ставки на депутатів Інну Богословську, Анатолія Гриценка та лідера Соцпартії Олександра Мороза: 200 до 1.

Приймають ставки і на те, хто буде наступним президентом: чоловік чи жінка. У першому випадку ставка 1,62 до 1, у другому — 2,15 до 1. Також букмекери схиляються до неминучості другого туру виборів. "Так", він буде — ставка 1,08 до 1, "ні" не буде — 6,5 до 1.

Якщо у другий тур вийдуть Янукович і Тимошенко, то коефіцієнт становить 1,2 до 1. Тобто ті, хто поставить на це $100, отримає $120.

Поставити можна трьома способами — надіслати гроші з банківської картки, відправити ставку банківським переказом або переказати кошти зі свого інтернет-гаманця "веб-мані". Так само можна буде отримати виграш.

"Бвін" — одна з найбільших букмекерських контор у Середній Азії, Сибіру, Казахстані. Приймає ставки на спортивні змагання, які відбуваються по всьому світу, вибори, музичні та культурні події. В Україні букмекерські контори заборонили в травні цього року, прирівнявши їх до грального бізнесу.

На сайті bwin.com вибори в Україні розміщені в розділі "Спорт".

Зараз ви читаєте новину «Букмекери ставлять на Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі