пʼятниця, 26 листопада 2010 00:30

"Бродського, Тігіпка та Азарова треба звільнити"

Близько двох тисяч підприємців під вікнами Рівненської облдержадміністрації тупцяють від холоду Біля входу до будівлі вишикувалися в ряд міліціонери. Не пускають підприємців усередину.

— Нехай вийде Берташ, де губернатор? — кричить у мегафон руда жінка. Струшує з голови сніжинки. — Ти маєш захищати наші права! На дрібному бізнесі держава тримається. Що ви всі без нас робити будете?

Натовп схвально гуде. За кілька хвилин виходить перший заступник голови ОДА 52-річний Анатолій Юхименко. Міліціонери від нього ні на крок. Каже, облрада ухвалили звернення до президента з проханням відправити кодекс на доопрацювання.

— Цього мало! — вигукують люди. — Мішаню Бродського, Тігіпка та Азарова треба звільнити!

Біля Львівської облдержадміністрації стоять півсотні міліціонерів. Сходяться близько 2 тис. підприємців.

Кричать "Геть владу!", свистять.

— Якщо за відставку уряду й імпічмент треба три мільйони підписів, ми зберемо п'ять, — каже 55-річний Зіновій Соляк із торгового центру "Сяйво". — Був у Києві. Це неправда, що страйкує тільки Захід. Там є підприємці з Луганська, Чернігова, Донецька. Вони в нас просять пробачення за те, що дозволили вибрали такого президента. Кажуть, соромно тепер.

Через кілька хвилин Соляк знову підходить до мікрофона і повідомляє, що 40 автобусів, які вночі виїхали на страйк до Києва, затримала дорожня інспекція в Рівному. Усім наказали повертатися до Львова.

Зараз ви читаєте новину «"Бродського, Тігіпка та Азарова треба звільнити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі