неділя, 25 березня 2007 18:26

Балога не претендує на головування в "Нашій Україні"

Голова Секретаріату президента Віктор Балога, 43 роки, не балотуватиметься на посаду голови ради партії "Народний союз "Наша Україна". Про це він повідомив минулої п"ятниці під час брифінгу.

31 березня відбудеться з"їзд НСНУ, на якому мають обрати нового керівника партії.

— Мої функції на посаді голови ради партії до 31 березня — сконсолідувати політичне керівництво "Нашої України", підготувати всіх до проведення з"їзду і прямих виборів голови ради партії, — розповідає Балога.

Представляє свого нового першого заступника Олександра Шлапака. Він працював заступником голови правління Нацбанку, коли попередній перший заступник Балоги — Арсеній Яценюк — виконував обов"язки голови НБУ.

Голова секретаріату повідомляє, що президент Віктор Ющенко подав до Верховної Ради законопроект про зміни до Кримінального кодексу України.

— Глава держави пропонує встановити кримінальну відповідальність за публічне заперечення Голодомору 1932–1933 років в Україні та Голокосту єврейського народу, — каже він. — Така практика є в багатьох європейських країнах. Тому президент вважає, що цей закон також має бути ухвалений у стінах Верховної Ради.

На думку глави держави, за цей закон повинні проголосувати і влада, й опозиція.

Зараз ви читаєте новину «Балога не претендує на головування в "Нашій Україні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі