неділя, 05 серпня 2007 18:16

Азаров не вірить погрозам спікера

— Коаліція не розвалиться, — заявив перший віце-прем"єр-міністр Микола Азаров, 59 років, на спільному засіданні уряду та Українського союзу промисловців і підприємців минулої п"ятниці.

У клубі Кабміну, де відбулася зустріч, було чимало представників преси. Очікували на приїзд прем"єр-міністра Віктора Януковича. Однак замість нього з"явився Азаров. Він провів засідання разом із міністром економіки та на той час ще головою УСПП Анатолієм Кінахом.

— Чотирі місяці тому ми подписали мемарандум про партньорство між урядом та Союзом промишлініков і придпрініматілєй, — Азаров говорить суржиком.

За його словами, УСПП бере активну участь у діяльності робочих груп  при Кабміні та Мінекономіки. Каже, що таким чином посилюється діалог бізнесу і влади.

Азарова запитують про погрози спікера парламенту Олександра Мороза щодо виходу з коаліції, якщо "Регіони" не з"являться на позачерговій сесії Верховної Ради 7–10 серпня.

— Давайте не будем преувеличивать значения того или иного высказывания, — каже невдоволено перший віце-прем"єр. — Никакие угрозы не будут реализованы. Мы всегда сумеем найти общий язык в рамках коалиции. За год у нас было немало острых моментов, но коалиция не распалась.

Зараз ви читаєте новину «Азаров не вірить погрозам спікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі