середа, 14 листопада 2007 19:09

Янукович радить міністрам викинути спаковані валізи

На вчорашньому засіданні Кабінету Міністрів 57-річний прем"єр Віктор Янукович був лише годину. Потім разом із міністром аграрної політики Юрієм Мельником пішов святкувати День працівника сільського господарства.

Перед початком засідання в залі збираються міністри та чиновники. Заходить голова Фонду держмайна 50-річна Валентина Семенюк.

— Подивіться на цю дєвочку-красавіцу, — розводить руками заступниця генпрокурора Тетяна Корнякова, 49 років.

Семенюк убралася в яскраво-червоний піджак, підперезаний під грудьми чорною стрічкою. На слова Корнякової усміхається й цілує її. Потім роззирається у пошуках вільного місця — на її кріслі у другому ряду сидить заступник міністра Кабміну Лев Гнатенко, 60 років. А табличку з прізвищем Семенюк переставив наперед.

— Я вас выдвинул на первый фланг, — показує на перший ряд Гнатенко. — Нехорошо, чтоб такие красивые женщины сидели сзади.

Біля дверей пробігає охоронець Януковича. Запитує, чи вже написали для прем"єра виступ на святкування Дня робітника сільського господарства. Один із працівників відповідає, що дописують і привезуть прем"єрові на торжество.

Янукович на засідання запізнюється на 10 хв. Розповідає про поїздку до Криму та переговори з прем"єром Росії Віктором Зубковим.

— Вноситиму пропозицію президентові України спільно провести розгляд цього питання на розширеному засіданні Кабміну за участю регіонів, — каже про проблему очищення моря від наслідків нещодавніх аварій Янукович. — Даю доручення створити робочу групу щодо підготовки цього засідання.

Потім переходить до політики.

— Серед присутніх тут міністрів більшість стануть депутатами, включно зі мною, — каже прем"єр. — Але життя триває.

Просить міністрів до кінця року виконувати свої обов"язки.

— Я мав дружні розмови з деякими міністрами і запропонував, щоб чемодани, на яких сиділи, викинули подалі. А сіли й працювали, — додає Янукович.

Згадує нещодавню поїздку свого першого віце-прем"єра Миколи Азарова та міністра закордонних справ Арсенія Яценюка до Киргизії. Переговори стосувалися вступу України до Світової організації торгівлі.

— Переговори показали, що ставлення і до нашого уряду, і до України нормальне. Я маю на увазі поїздку в Каза... Киргизстан, — ледь не плутає Янукович. — Тому треба працювати.

Зараз ви читаєте новину «Янукович радить міністрам викинути спаковані валізи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі