четвер, 28 грудня 2006 17:36

Янукович не може заборонити Азарову нагороджувати Затуліна

56-річний прем"єр-міністр України Віктор Янукович вважає, що міністр фінансів Микола Азаров "послав" депутатів у залі Верховної Ради під час розгляду бюджету через втому і виснаження.

— Звичайно, неприпустимо, щоб політики виливали один на одного свої емоції. Але вони бувають у всіх: у чоловіків і жінок, — виправдовує Азарова Янукович. Пильно дивиться у зал і, посміхаючись, додає: — Але один-на-один можна на вушко сказати. Дозволяється. По-мужски.

Янукович говорить, що вони з президентом співчувають Азарову, бо на ньому зараз лежить велика відповідальність.

— Міністр фінансів дуже часто є крайнім у цьому процесі, —  насупившись, продовжує прем"єр. — Думаю, депутати чудово знають, що він (Азаров. — "ГПУ") по натурі дуже доброзичлива людина.

Кілька днів перед цим Микола Азаров представляв проект бюджету перед народними депутатами. На їхні несхвальні вигуки сказав:

— Не можна бути безвідповідальними... Да пошли вы!

У стенограмі засідання Верховної Ради "послання" Азарова замінили трьома крапками.

У Віктора Януковича запитують, чому Азаров нагородив депутата російської Держдуми Костянтина Затуліна орденом першого ступеня "За відродження України". Як відомо, тому заборонено в"їзд до нашої держави. Янукович здивовано підводить брови:

— Це вирішила рада громадської організації. І забороняти їм працювати я не можу.

Каже, що президентові Росії Володимиру Путіну цей орден вручали вже двічі. Згадує останній візит Путіна в Україну. Пояснює, чому до аеропорту "Бориспіль" їхав з російським президентом в одній машині.

— Просто так на переговорах говорити немає можливості. І не використати можливість продовжити розмову в машині було б не правильно, — зауважує Янукович. — По дорозі до аеропорту ми обговорили питання участі України в розробці газових і нафтових родовищ у Росії.

Зараз ви читаєте новину «Янукович не може заборонити Азарову нагороджувати Затуліна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі