пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Яценюк вестиме політичне шоу

Голова Верховної Ради 34-річний Арсеній Яценюк наступної п"ятниці проведе перший випуск суспільно-політичного шоу "Свобода на Інтері". Воно триватиме 2 год.

Раніше схожу програму вів журналіст Савік Шустер, 55 років. Однак перейшов на канал "Україна", має там шоу "Шустер лайв". До того був ведучим "Свободи Савіка Шустера" на телеканалі ICTV.

— Політик обраний народом і отримує від платників податків зарплату. Він не повинен вести шоу, — коментує появу нової програми Шустер. — Он, у Таїланді прем"єр-міністр провів кулінарне шоу, то його Конституційний суд відсторонив від влади.

Арсеній Яценюк вестиме лише одну програму, потім його замінять інші політики. Це нардепи-"регіонали": Інна Богословська, Олександр Єфремов та Нестор Шуфрич, "бютівці": Іван Кириленко та Андрій Шевченко, лідер однойменного блоку Володимир Литвин та комуніст Леонід Грач. А ще міські голови Києва та Харкова — Леонід Черновецький і Михайло Добкін, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко та голова Національного агентства з підготовки до фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012 Євген Червоненко.

"Інтер" вже запустив рекламу програми. Це ролик у сіро-чорних тонах. Посеред поля — білий стіл із прозорими стільцями. Пролітають чорні хмари та падає листя. Полем поодинці ходять політики, які вестимуть програму.

Раніше в ролі ведучого виступали заступник голови Верховної Ради Микола Томенко. Із березня цього року він вів на ICTV "Почни нове життя з Миколою Томенком". У передачі йшлося про здоров"я та спорт. А ведучою "Без табу" на каналі "1+1" багато років є народний депутат від блоку НУ-НС Ольга Герасим"юк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вестиме політичне шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі