пʼятниця, 26 листопада 2010 06:45

"Я присвятила своє життя не родині"

Батьки Юлії Тимошенко, яка в дівоцтві носила прізвище Григян, розлучилися, коли їй було 3 роки. Вона залишилася жити з матір'ю.

У 18 років познайомилася з ровесником Олександром Тимошенком, за якого вийшла заміж. 1980-го в них народилася донька Євгенія. Вона закінчила Лондонську школу економіки за спеціальністю політика та філософія. 2006 року Євгенія Тимошенко вийшла заміж за англійського рок-музиканта Шона Карра. Разом вони відкрили в Києві піцерію "Чірос Помодоро". Організовують концерти для його гурту "Крикуни з долини смерті".

У липні цього року Юлія Тимошенко на своєму блозі в інтернеті написала: "Я вдячна Олександрові за те, що він є. Я вдячна, що всі ці роки він і слова мені не сказав про те, що я присвятила своє життя зовсім не родині. Є такі люди, їх мало, на жаль, на яких завжди можна покластися в найтяжчу хвилину. Ти знаєш, що вони ніколи не зрадять, не відвернуться від тебе, не осудять. Такий мій Олександр".

У політикумі розповідають, що Юлія Володимирівна з Олександром чимало років не живуть разом. Нібито в нього інша дружина, яка народила йому дитину.

Зараз ви читаєте новину «"Я присвятила своє життя не родині"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі