понеділок, 22 червня 2009 16:48

У Тетяни Тарасової украли паспорти

Автор: фото з сайту www.a4.vox.com
  Тренера з фігурного катання Тетяну Тарасову подруга співачка Алла Пугачова (ліворуч) називає ”генеральшою” — за найбільшу кількість підготовлених олімпійських чемпіонів
Тренера з фігурного катання Тетяну Тарасову подруга співачка Алла Пугачова (ліворуч) називає ”генеральшою” — за найбільшу кількість підготовлених олімпійських чемпіонів

Минулої середи в Москві пограбували тренера з фігурного катання 62-річну Тетяну Тарасову. Грабіжник розбив пасажирське вікно її "Ленд Ровера", викрав сумочку і втік на власному авто.

Тарасова зняла з рахунку в банку 300 тис. руб. (73 347 грн) і поїхала пообідати. Припаркувала машину біля торгового центру. Узяла телефон. Сумка лежала поруч.

— Раптом чую: гучний вибух. На мене летить скло — все на голову, — розповідає Тарасова про пригоду. — Друга секунда — бачу руку поруч із моєю сумкою, потім третя — злодій за машиною. Четверта секунда — я вистрибую з машини, а повз мене пролітає авто без номерів.

Грабіжник утік на чорній "мазді".

— Я навіть обличчя його не запам"ятала. Усе так швидко трапилося. У сумці були гроші, усі мої документи: грін-карта, російський паспорт, закордонний із постійною німецькою візою. Це все мені необхідне для тренерської роботи.

На міліцію не сподівається.

— Може, злодії повернуть бодай документи. Минулого року в мене вкрали машину, міліція так і не знайшла. Документи тоді теж украли. Я купу часу витратила, щоб їх поновити, і тут знову пограбування. Шкодую, що не маю зброї. Я непогано стріляю. Я б по шинах стрільнула.

Того ж дня на набережній Тараса Шевченка в Москві пограбували авто артистки 54-річної Євгенії Симонової. В її "лексусі" теж розбили скло передніх дверцят машини і забрали з салону жіночу сумку.

— Сума там була невелика — 3 тисячі рублів (733 грн. — "ГПУ"), — каже актриса. — Але все одно неприємно. Запам"ятала лише машину, на якій утекли грабіжники. Це був чорний "лексус".

Зараз ви читаєте новину «У Тетяни Тарасової украли паспорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі