вівторок, 21 лютого 2012 00:30

Анфіса Чехова вагітна від грузина

Автор: фото з сайта www.poisk.com.ua
  Телеведуча Анфіса Чехова знялася оголеною для московського чоловічого журналу позаторік. Тепер вона веде проекти ”Холостяк. Як вийти заміж” та ”МастерШеф” на каналі СТБ
Телеведуча Анфіса Чехова знялася оголеною для московського чоловічого журналу позаторік. Тепер вона веде проекти ”Холостяк. Як вийти заміж” та ”МастерШеф” на каналі СТБ

Телеведуча 34-річна Анфіса Чехова вагітна. Кажуть, зараз вона на четвертому-п'ятому місяці. Поїхала відпочивати у Дубаї.

— Бабочки в моем животе — это любовь к тебе... не спрятаться, не скрыться, — написала Анфіса у "Твіттері".

Хто батько дитини, невідомо. Анфіса постійно приховувала свого обранця. Торік їй приписували роман із ресторатором Миколою Тищенком. Але Чехова спростувала ці чутки. Розповіла, що її коханий грузинський бізнесмен. Імені не назвала.

— Мій хлопець живе в Москві, — каже телеведуча. — Радію, що він не артист. Не хотіла б битися з чоловіком за місце перед дзеркалом. Мені подобається фраза Моніки Белуччі: "Жінка-акторка трохи більше, ніж жінка. Чоловік-актор трохи менше, ніж чоловік".

Чутки про вагітність Анфіси з'явилися у січні, коли вона прийшла на прем'єру фільму "Наполеон проти Ржевського" у Москві. Під вільною чорною сукнею телеведуча намагалася приховати живіт, який помітно округлився.

— Ми підозрюємо, що Анфіса вагітна, але вона постійно віднєкується. Тому заміну їй поки що не шукаємо, — кажуть на каналі СТБ.

Там Анфіса Чехова веде проекти "Холостяк. Як вийти заміж" та "МастерШеф".

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова вагітна від грузина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі