четвер, 14 липня 2011 14:18

Сильно хропів. Спати лягав тільки після мене - "Кролики" розповідають один про одного

"Кролики" працюють разом 33 роки. Володимир Моїсеєнко й Володимир Данилець розповідають один про одного

Високий про низького

Познайомилися на вступних екзаменах в естрадно-циркове училище. Мені було 15, Вовці - 17. Попали в одну десятку. Я заходив 145-м, Володя - 146-м. Був худющий, мені за прилад його ставили. Після першого туру нам поставили по "четвірці". Я запросив його на обід. Батьки мої жили недалеко від Повітрофлотського мосту, за 10 хвилин від цирку.

В училище любили їздити на тролейбусі. Дорогою розігрували етюди. Я грав контролера, а Володя зайця. Половина пасажирів захищали мене, половина - його.

Якщо дівчина, яка мені подобалася, закохувалася у Вову, йшли від неї удвох, бо дорожили дружбою. З його дружиною я познайомився, коли вони почали жити разом.

Все у нас навпіл, але в особисте життя один одного не втручаємось.

Ми так довго разом, бо абсолютно різні. За китайським гороскопом я - кіт, а він - пацюк. За зодіаком я - риба, а він - діва. Це діаметрально протилежні знаки.

Вова любить ображатися через дрібниці. Буває, що втомлюється від мене, бо занадто багато часу проводимо разом. Як брякну щось не те, він на 5 хвилин замовкає. Не вибачаюсь, просто підкатую до нього з новим жартом.

В училище їздили на тролейбусі. Дорогою розігрували етюди. Я грав контролера, а Володя зайця. Половина пасажирів захищали мене, половина - його

Любить довго спати й десерти. Алкоголем останнім часом не балується. Гучні компанії йому не подобаються. Після виступу йде в номер, приймає душ і - в люлю.

Бере по два тижні відпустки взимку й улітку. Сидить удома, відсипається до обіду. Їздить із дружиною у Трускавець на процедури, попити водички, посидіти на дієті. Любить бувати в Ізраїлі й Італії. З Америки й Німеччини швидко тікає.

У нас в обох якось украли годинники. Їхали в поїзді до Івано-Франківська. У купе було жарко, познімали годинники й поклали на столі. Купе відкрили, а самі заснули. Просинаємося - ні годинників, ні гаманців. Міліція пояснила, що це сталося на перегоні Шепетівка-Здолбунів. Коли поверталися з Краснодара, у Вовки в поїзді вкрали куртку шкіряну з електронним записником і паспортом. Документ підкинули в тамбур. Потім ми розробили систему замикання. Зараз купе не може відчинити ніхто, навіть провідник.

У нього не буває депресій. Хандрить тільки, коли немає роботи або як на репетиціях не пишуться нові тексти.

Раніше сильно хропів. Лягав спати тільки після мене, щоб я встиг заснути. Вночі прокидається, а я сиджу на ліжку. Питає, чого не сплю. А я кажу - не встиг.

Із першого дня, як почали разом працювати, домовилися: де хто гривню, рубль чи долар не заробив би, ділимо на трьох - між собою і режисером Євгеном Перебийносом.

Вова любить слухати джаз. Сам пише музику й пісні. Скоро випустить диск.

Йому постійно дарують кроликів, хоча ми з цим номером уже не виступаємо. Ще приносять корзини моркви й капусти. Не візьмеш - ображаються.

 

Товстенький про худенького

Вміє готувати 60 видів яєчні

Володя - унікальний чоловік. Не підлий, ніколи не обдурить. Любить мене критикувати, а особливо - на людях, щоб усі почули. Я прощаю, бо він - режисер за освітою. Без зауважень на чиюсь адресу жити не може.

Три рази текст прочитає, і знає напам'ять. На всі випадки життя в нього є анекдоти й легенди. Його можна слухати годинами, і нудно не буде. Завжди вчить тексти і мої, і свої. Поки я виступаю, бубонить собі під ніс. Мене це збиває, але я вже звик. Він просто дуже переживає, аби все було супер.

У його сім'ї він - ікона. Дружина, мати, сестра, діти - всі чекають Вовочку.

Він мало говорить. Щоб його впізнати, треба з ним хоча б 10 років подружити. Знімали "Проснись и пой". Коли зйомки закінчилися, Вова зізнався, що вранці у нього помер батько. Цілу програму тримався, аби відзняли. Те саме було, коли він став батьком - навіть знаку не подав.

Володимир Олександрович уміє готувати 60 видів яєчні. Любить солянку, сельодочку й холодець. Обожнює креветки. Може за раз з'їсти кілька кілограмів. А пити  - водочку, віскі й пиво.

Через жінок розпалося багато колективів. Одна побачить на іншій дорожчі сережки й починається: "А чого у неї щось краще, ніж у мене? Її чоловік що, більше заробляє, ніж ти?"

Він - душа компанії. Я втомився від гучних тусівок, міцних напоїв і анекдотів. Бережу енергію для концертів. Після виступу йду в номер відпочивати, а Вовасік любить ще пару годинок побути з народом. Але на сцену виходить, як огурчик.

Дружить із братами Пономаренками. Я теж із ними приятелюю, але іноді нам буває нудно разом, бо я не киряю. Вова любить випити, але п'яним я його не бачив.

Нікого близько до себе не підпускає. Я по диханню й по ході розумію його настрій. Ми - куми. Я хрестив його доньку.

Страшний педант. Нікому не довіряє нести свій костюм. Сам його прасує, виводить стрілки на штанях. Стежить за модою. Любить джинси, часто носить рвані, молодіжні. Білого на ньому ніколи не бачив.

У нього завжди порядок у номері. Навіть коли приїжджаємо на день, розкладає речі й парфуми по поличках, наче розташовується на тиждень. Все прасує й розвішує на вішаки.

Багато читає. Любить дивитися бойовики й трилери. Слухає Queen і Deep Purple .

24 години на добу він - друг. Коли хворію під час гастролей, серед ночі може побігти по таблетки в аптеку за кілька кілометрів від готелю.

Із його дружиною ми познайомились разом у Києві. Бачу, у Вови очі загорілися. Питаю: "Вова, що сталося? Тобі погано?" Каже: "Диви, яка класна дєвчьонка". Наступного дня прийшов після побачення й сказав, що буде одружуватися. У нього зразу постава змінилася, став ще дотепніший, багато жартував.

Жінки завжди його любили. У нього більшість наших шанувальниць закохані. А мене за ліліпута всі вважають - за зросту 1,8 метра. Коли підходять ближче, то дивуються: "О, то ви тоже високий". Ну да, воно ж непросто здаватися високим, коли біля тебе стоїть двометровий.

У нашому колективі він папочка, а я - син. На ньому білети й документи.

Якщо посварилися, то конфлікт переживає в собі, поки не помиримося.

Наші дружини не дружать. Знаю багато історій, коли через жінок розпадалися хороші колективи. Одна побачить на іншій дорожчі сережки й починається: "А чого у неї щось краще, ніж у мене? Її чоловік що, більше заробляє, ніж ти?"

Взимку Вова їздить на лижах. Влітку відправляється на моря.

 

Зараз ви читаєте новину «Сильно хропів. Спати лягав тільки після мене - "Кролики" розповідають один про одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі