четвер, 17 лютого 2011 14:25

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

Тричі перечитав щоденник Фаїни Каплан. Унікальна жінка. Так мудро передано весь дух нашого сьогоднішнього життя. Чого лише варта її ідея спільної молитви про депутатів. Хотів би їй сказати, що скоро вони не тільки повсираються. Про це моляться мільйони: як купують гречку, оббивають кабінети чиновників-хабарників, коли отримують пенсію, лежать у лікарнях і бачать їхні самовдоволені пики по телевізору.

Володимир КРАВЧУК, Черкаси

Розчарував мене матеріал про Фаїну Каплан. Сподівалася на якийсь ексклюзив. Але передруковувати блог у часи інтернету - це якось занадто. Записи, з яких вибрано текст - не найприкольніші.

Валентина, 24 роки, Боярка

А ви знали, що Фанні Каплан - відома анархістка початку ХХ століття? Хотіла підірвати київського губернатора, але під час підготовки теракту спрацювала вибухівка. Замість смертної кари неповнолітня отримала довічне ув'язнення. Тож, Фаїно, будьте обережні. Правда за молитву, щоб депутати всралися, не посадять.

Данило, 27 років, Чернігів

Навіщо на обкладинці писати російську транслітерацію на половину перемішану з суржиком? Для мене текст типу "самий лучший ход - це написать красіве пісьмо про те, шо ти хочеш повишеніє" переводить журнал із категорії якісних україномовних видань у категорію "в руки ніколи таке не візьму".

Олег

Мені дуже подобалася дівчина із сусіднього класу. Я їй квіти купував, шоколадки. Листівки передавав. Новий рік в одній компанії зустрічали, освідчився в коханні й запропонував зустрічатися. Погодилась, але ніяких почуттів від неї не бачив. Думав, скоро скаже: "Давай розбіжимося". А на День Валентина подарувала мені рамочку для фотографій у формі серця. Вклала туди наш знімок. На звороті написала: "Коханому Олежику". Ледь не впав. З одного боку радів: нарешті освідчилася. А з другого - розстроївся, бо до Дня закоханих купив їй тільки шоколадку і листівку.

Олег МЕЛЬНИК, 17 років, Вінниця

Вразило те, як зараз у Єгипті поводяться жінки. Спокійно і зважено висувають конкретні політичні вимоги, розширення своїх прав - і ніхто не вирішив роздягнутися для того, щоб їх почули.

Ірина, 25 років, Київ

Однокурсниця років зо три тому зробила татуювання на курорті. Попросила на карку витатуювати їй китайські ієрогліфи, які означають "краса", "розум", "удача". Чи то майстер був із гумором, чи в каталогу була помилка, але десь через півроку якийсь лінгвіст їй розповів, що ті ієрогліфи означають зовсім інше. Що саме - не каже. Відпустила довге волосся, тату нікому не показує.

Ольга, 21 рік, студентка, Львів

У знайомих сусіди розлучилися після того, як чоловік знайшов у комп'ютері фотографії оголеної дружини. Не знав, що вона підробляла моделлю й натурницею. Та зізналася, що збирала гроші собі на машину.

Ігор, 27 років, Київ

До нас теж колись ходили сусіди дивитися фільми. Правда, був у нас телевізор "Весна", а не "Верховина". В 1990-х купив перший телевізор із пультом і широким екраном Sony. До нас ходили дивитися "Рабиню Ізауру". Тепер на стіні висить здоровенний плазмовий, але ніхто вже не ходить. Я навіть сусідів по сходовому майданчику не знаю.

Віктор МАЛЕНЧУК, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі