пʼятниця, 21 жовтня 2022 19:06

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ завдали масованих авіаційних та артилерійських ударів по окупантах: які наслідки

ЗСУ завдали масованих авіаційних та артилерійських ударів по окупантах: які наслідки
Підтверджено ураження трьох опорних пунктів і 10 районів зосередження озброєння та військової техніки. Фото: Генштаб ЗСУ

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів по позиціях окупантів.

Підтверджено ураження трьох опорних пунктів і 10 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох позицій зенітних ракетних комплексів ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як артилерія палить окупантів під Бахмутом: ефектне відео

"Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління і зенітний ракетний комплекс С-300 противника", – додали в повідомленні.

Водночас ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення та веде повітряну розвідку.

Противник продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі й помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони й звичаї ведення війни.

"Протягом доби окупанти завдали чотирьох ракетних і 10 авіаційних ударів, здійснили понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів авіаційних і зенітних керованих ракет противника зазнали райони близько восьми населених пунктів. Серед них – Харків, Запоріжжя та Нововоскресенське Херсонської області", – підкреслили у зведенні.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 21 жовтня становлять понад 66 750 осіб.

За добу лави "200-х" поповнили ще понад 100 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Дані ще уточнюють.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ завдали масованих авіаційних та артилерійських ударів по окупантах: які наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі