субота, 22 жовтня 2022 12:04

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відзвітували, скільки за ранок "мінуснули" крилатих ракет

ЗСУ відзвітували, скільки за ранок "мінуснули" крилатих ракет
Російські окупанти здійснили масований ракетний обстріл України о 7:00 22 жовтня. Фото: t.meMykolaivNationalPolice

Російські окупанти здійснили масований ракетний обстріл України о 7:00 22 жовтня.

Ворог атакував об'єкти критичної інфраструктури в різних областях країни. Ворог атакував щонайменше 10 літаками стратегічної авіації Ту-160 та Ту-95 з району Волгодонська Ростовської області. Також випустив щонайменше 17 крилатих ракет Х-101 (Х-555). Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські удари по Україні ‒ частина Черкащини залишилась без світла

"Крім того, рашисти атакували із кораблів з акваторії Чорного моря крилатими ракетами "Калібр". Усього – 16 пусків", – йдеться в повідомленні.

У зонах відповідальності повітряні командування "Південь", "Центр", "Захід" Повітряних сил ЗС України авіацією, зенітними ракетними підрозділами та мобільно-вогневими групами знищено 18 крилатих ракет ворога: 13 КР Х-101/Х-555 та п'ять КР "Калібр".

Російські загарбники продовжили терор мирного населення України. Уранці в суботу, 22 жовтня, Росія вдарила ракетами по містах і селах. Про помічені ракети повідомляють, зокрема, на Київщині, Закарпатті, Миколаївщині та Одещині.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що в області працює протиповітряна оборона. Він закликав залишатися в укриттях.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відзвітували, скільки за ранок "мінуснули" крилатих ракет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі