понеділок, 28 березня 2022 21:06

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відбили атаки на Київ на двох напрямках - ворог зазнав втрат

ЗСУ відбили атаки на Київ на двох напрямках  - ворог зазнав втрат
ЗСУ відбили атаки на столицю на двох напрямках. Фото: 24tv.ua

Українські захисники відбили атаки ворожих військ на Київ та продовжують утримувати визначені рубежі.

За минулий тиждень на Вишгородському напрямку та в напрямку Броварів ЗСУ не допустили просування російських загарбників у бік Києва. Ворог поніс втрати, повідомив голова Київської міської військово-цивільної адміністрації генерал Микола Жирнов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти змінили ціль: Арестович назвав наступні кроки Росії

"На Житомирському напрямку наші сили продовжують контрнаступальні дій. Вибили ворога з міста Ірпінь. Місто Макарів продовжують контролювати наші Збройні сили. На Вишгородському напрямку Збройні сили України не допустили просування військ в бік Києва та стійко утримують визначені рубежі. Просування російських військ у напрямку Броварів успіху не дало. Окупанти понесли втрати та змушені були відступити", - відзвітував він.

Рятувальники за тиждень знешкодили понад 160 вибухонебезпечних предметів, додав Жирнов.

ЗСУ вибили ворога від Києва в напрямку Ірпеня. Ракетні удари вдало збиває ППО, а Збройні Сили України відтискають ворога від столиці України.

Російсько-окупаційні війська намагаються створити для себе коридор, щоб дістатися Києва. Вони хочуть заблокувати транспортні шляхи навколо міста. Головною метою російських військ є саме захоплення української столиці. Якщо їм це вдасться, то це означатиме, що вони захопили і всю Україну.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відбили атаки на Київ на двох напрямках - ворог зазнав втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі