понеділок, 28 березня 2022 12:26

Спецтема: Війна Росії проти України

"Почистили там добряче" - ЗСУ відбили рашистів від Києва

"Почистили там добряче" - ЗСУ відбили рашистів від Києва
ЗСУ відбивають ворога від Києва. Фото: https://24tv.ua

ЗСУ вибили ворога від Києва в напрямку Ірпеня.

Ракетні удари вдало збиває ППО, а Збройні Сили України відтискають ворога від столиці України. Про це заявив командир батальйону тероборони Києва Петро Кузик у ефірі національного телемарафону.

"З обороною столиці ситуація налагоджена. Ракетні удари відсікає ППО, Київ не припиняє облаштовувати оборонні позиції з багатьма "сюпризами" для ворога. Вчора по напрямку Ірпеня досить серйозно відтисли ворога від Києва. Почистили там, у тому напрямку, добряче. Зараз намагаємось перерізати шляхи постачання. Якщо це вдасться – буде ідеальна ситуація. Їх просто треба буде добити", – заявив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі заблоковані близько 160 тис. людей - мер

Додав, що з північного напрямку ворог намагається вийти на ділянки, з яких можна буде погрожувати Києву.

"Їхня кількість недостатня для того, щоб штурмувати Київ чи завдавати хоч якоїсь шкоди. Ми чекаємо, поки вони зберуться у достатню кількість, щоб працювати по них. Наразі малі маневрені групи знищують підрозділами українських військових", - каже.

Російсько-окупаційні війська намагаються створити для себе коридор, щоб дістатися Києва. Вони хочуть заблокувати транспортні шляхи навколо міста. Головною метою російських військ є саме захоплення української столиці. Якщо їм це вдасться, то це означатиме, що вони захопили і всю Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Почистили там добряче" - ЗСУ відбили рашистів від Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі