неділя, 03 квітня 2022 07:03

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ розтрощили ворожі літаки

ЗСУ розтрощили ворожі літаки
За минулу добу відбито шість атак ворога, знищено чотири танки, шість одиниць броньованої та сім одиниць автомобільної техніки противника. Фото: Генштаб

ЗСУ відбивають атаки російських загарбників.

На території Донецької та Луганської областей минулої доби відбито шість атак ворога, знищено чотири танки, шість одиниць броньованої та сім одиниць автомобільної техніки противника. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни традиційно вбивають, мародерять і грабують - Генштаб

"Угрупованням Повітряних сил Збройних сил України за попередню добу було уражено 8 повітряних цілей: два літаки, один вертоліт, один БПЛА та чотири крилаті ракети. Авіація Повітряних Сил продовжувала завдавати удари по місцях скупчення військ противника, колонах військової техніки та логістичних центрах", - йдеться у повідомленні.

Збройні сили РФ продовжують збройну агресію проти України. Триває відведення окупаційних військ на окремих напрямках. Морально-психологічний стан особового складу противника та рівень мотивації залишається на вкрай низькому рівні.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ розтрощили ворожі літаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі