субота, 15 жовтня 2022 18:58

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "нагодували" окупантів вогнем з артилерії та авіації: росіяни рахують втрати

ЗСУ "нагодували" окупантів вогнем з артилерії та авіації: росіяни рахують втрати
Ракетні війська і артилерія ЗСУ за минулу добу уразили п'ять пунктів управління, сім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів. Фото: Генштаб ЗСУ

Авіація Сил оборони впродовж доби завдала 30 ударів по позиціях окупантів.

Підтверджено ураження 23 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також сім позицій зенітних ракетних комплексів росіян. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили шість БпЛА й один вертоліт ворога.

Водночас ракетні війська й артилерія ЗСУ за минулу добу уразили п'ять пунктів управління, сім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ розгромили техніку окупантів керованим 155-мм снарядом Excalibur: ефектне відео

"Також у зону вогневого ураження потрапили позиції ворожої артилерії та інші важливі військові цілі", – додали в командуванні.

Генштаб повідомив, що підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Новосадове на Краматорському напрямку, Яковлівка, Берестове, Бахмут, Бахмутське й Опитне на Бахмутському напрямку, Красногорівка, Невельське, Первомайське, Мар'їнка й Перемога на Авдіївському напрямку.

Збройні сили України продовжують контрнаступ на північному сході Харківської області. Зокрема, українські війська завдали наземних ударів у районі Куп'янська й просунулися на 20 км на схід від міста.

Водночас ЗСУ продовжують атакувати вздовж лінії Першотравневе – Кислівка, повідомляє американський Інститут вивчення війни ISW.

Уздовж лінії Сватове – Кремінна зосереджено від 35 до 45 тис. українських військових, які постійно ведуть розвідку в напрямку Кремінної, додали в ISW.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "нагодували" окупантів вогнем з артилерії та авіації: росіяни рахують втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі