понеділок, 03 червня 2024 20:35

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ на одному з напрямків поклали сьогодні три сотні росіян

ЗСУ на одному з напрямків поклали сьогодні три сотні росіян
Наші воїни стійко тримають оборону і знищують наступальний потенціал ворога. Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua

З початку доби російські окупаційні війська здійснили 102 атаки на позиції Сил оборони України по всій протяжності фронту

Наші воїни стійко тримають оборону і знищують наступальний потенціал ворога. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Покровському напрямку тривають 11 боїв. Загальна кількість зіткнень за сьогодні зросла до 35.

Втрати ворога на цьому напрямку складають майже 290 осіб вбитими і пораненими, знищено чотири бойові броньовані машини, чотири артсистеми і шість одиниць автомобільної техніки. Пошкоджено дві броньовані машини, артсистему та одиницю автотранспортної техніки.

На Покровському напрямку ворог застосовує керовані авіабомби. Також авіабомбами росіяни бомбардують Костянстинівку і Михайлівку на Курахівському напрямку і Золоту Ниву на Времієвському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГУР розповіло нові подробиці потужного удару по росіянах у Криму

На Харківському напрямку були чотири бойових зіткнення.

Тривають бої у районі Вовчанська. Росіяни завдають авіаційних ударів на півночі Харківщини із застосуванням КАБів. На даний час ворог завдав щонайменше 10 ударів КАБами з напрямків Бєлгорода і Шебекіно Російської Федерації.

На Куп'янському напрямку російські війська 15 разів намагалися прорвати наші оборонні рубежі. Тривають два бойових зіткнення.

На Сіверському напрямку кількість штурмових дій росіян з початку доби зросла до 21. 10 з них ще тривають у районах Білогорівки і Верхньокам'янського.

Ворог почав активніше діяти на Оріхівському напрямку, зокрема у районі Малої Токмачки. Росіяни атакували протягом дня сім разів.

"Підтримуйте Сили оборони. Разом переможемо. Слава Україні", - звертається Генштаб.

За 830 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили 511 130 осіб. Сили оборони України знищили 15 002 броньованих машин, 7779 танків, 357 літаків, 326 гелікоптерів, 27 кораблів і катерів і підводний човен окупантів.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на одному з напрямків поклали сьогодні три сотні росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі