вівторок, 11 жовтня 2022 13:23

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ доставили "бавовну" на базу РФ в Мелітополі. Окупанти метушаться – мер

ЗСУ доставили "бавовну" на базу РФ в Мелітополі. Окупанти метушаться – мер
Серія вибухів пролунала у Мелітополі на воєнній базі росіян. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

11 жовтня у тимчасово захопленому Мелітополі на Запоріжжі пролунали вибухи на аеродромі.

Там російські окупанти облаштували військову базу. Про це повідомив мер міста Іван Федоров у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колаборанти панікують і масово втікають з Криму в РФ через Мелітополь – мер

"Окупанти заметушилися й одразу пишуть про якісь там "навчання". Проте жителі вже навчилися розрізняти глухі звуки їхніх жалюгідних "навчань" проти гучних вибухів ліквідації їхніх військових баз", – написав він.

Уранці 6 жовтня у захопленому Мелітополі та прилеглих районах місцеві жителі також чули потужні вибухи. У північній частині Мелітополя, де розташована одна з баз російських загарбників, упродовж години лунали потужні вибухи.

В загарбаному Мелітополі панує свавілля, терор, грабежі. Людей хапають на вулицях. Ситуація з постачанням міста стає все гіршою, розповідав Іван Федоров.

За його словами, мелітопольців змушують здавати кров в інтересах поранених окупантів, яких лікують у місцевих лікарнях. Щодня через місто проходить військова техніка росіян, окупанти здійснюють провокації, намагаючись викликати вогонь української армії на містян.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ доставили "бавовну" на базу РФ в Мелітополі. Окупанти метушаться – мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі