неділя, 04 вересня 2022 11:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Знесло пів будівлі: масований обстріл Миколаєва показали у фото
6

Наслідки нічних ударів Росії по Миколаєву
Фото: Нацполіція
Наслідки нічних ударів Росії по Миколаєву
Наслідки нічних ударів Росії по Миколаєву
Наслідки нічних ударів Росії по Миколаєву
Наслідки нічних ударів Росії по Миколаєву

У ніч на 4 вересня, близько 2:30, російські війська завдали чергових ударів по Миколаєву.

Унаслідок атаки пошкоджені лікувальні та навчальні заклади, музей, житловий будинок, готель. Фото нових руйнувань оприлюднила пресслужба Національної поліції, яка документує наслідки чергового терору з боку ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог накрив Миколаїв 500-кілограмовими фугасними авіабомбами: є жертви

Також вранці під обстрілами перебували Вознесенськ та Очаків на Миколаївщині. Руйнацій там зазнали житлові будинки та цивільна інфраструктура.

"На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи поліції, криміналісти, вибухотехніки, рятувальники та інші служби. Кожен факт порушення законів та звичаїв війни ретельно документують слідчі поліції", – йдеться в повідомленні.

Інформація про вибухи цієї ночі у Миколаєві з'явилася у місцевих Тelegram-каналах. За даними очевидців, гучні звуки в обласному центрі почули о 2:30, коли в місті саме оголосили повітряну тривогу.

Згодом міська влада підтвердила інформацію про "прильоти". Під ворожим ударом в обласному центрі опинилися лікувальні заклади та житлові будинки.

Зараз ви читаєте новину «Знесло пів будівлі: масований обстріл Миколаєва показали у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі