пʼятниця, 15 жовтня 2010 15:17

Жінка хотіла розрізати святковий торт і випадково зарізала свого чоловіка

Жінка хотіла розрізати святковий торт і випадково зарізала свого чоловіка
Трагедією закінчилося святкування дня народження в Євпаторії.

63-річному дідові не давало спокою гучне святкування іменин онуки. Чоловік кілька разів спробував втихомирити дітвору, однак 64-річна дружина його заспокоювала. У черговий раз, коли бабуся йшла різати дітлахам торт, пролунав гнівний окрик чоловіка.

Як потім пояснювала жінка, вона тільки зайшла до чоловіка в кімнату заспокоїти його, коли раптово він кинувся на дружину ... і, охнувши, сповз на підлогу, наштрикнувшись на кухонний ніж, що знаходився в руках жінки.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Криму.

Прибулі на місце події медики не змогли врятувати чоловіка. Тепер жінку звинувачують в умисному вбивстві. Однак кінцеву крапку в цій справі поставить суд.

Кухонне приладдя може бути небезпечним у руках у жінки. Так, навесні минулого року чоловік поплатився життям за спробу обняти жінку, яка чистила рибу.

Як повідомлялося, коли чоловік спробував її обняти, дружина стрепенулася від переляку і різко повернулася у його сторону. Ніж був у руках і ввійшов прямо в життєво важливу стегнову артерію. За словами лікарів, зупинити кров у такому випадку без оперативного втручання практично неможливо. Чоловік помер протягом двадцяти хвилин.

Новая

Зараз ви читаєте новину «Жінка хотіла розрізати святковий торт і випадково зарізала свого чоловіка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі