неділя, 10 жовтня 2010 15:38

Одеський бізнесмен убив своїх компаньйонів і застрелився сам

Одеський бізнесмен убив своїх компаньйонів і застрелився сам

У Одесі засновник однієї з фірм убив двох своїх компаньйонів і покінчив життя самогубством.

Як повідомляється на сайті МВС України, охоронець будівлі почув постріли в одному з офісів. Він повідомив про це міліцію і керівництво підприємства.

Двері офісу були замкнуті, тому співробітники офісу розбили скло, вибили двері і побачили три трупи з вогнепальними пораненнями.

Встановлено, що потерпілі - двоє чоловіків 1959 і 1966 р.н. і жінка 1956 р.н.- були керівниками-засновниками компанії, наголошується в повідомленні.

Співробітники міліції виявили в одній з кімнат гладкоствольну мисливську рушницю 12-го калібру, зареєстровану на 44-річного загиблого, а також чотири стріляні гільзи до неї.

Під час слідчо-оперативних заходів встановлена попередня картина трагедії: власник зброї скоїв вбивство двох своїх компаньйонів, після чого покінчив життя самогубством. Про це свідчать характерні вогнепальні поранення на загиблих, а також предмети і речі, що вилучені з місця злочину, інформує міліція.

За однією з версій, вбивство відбулося на ґрунті з'ясування відносин між загиблими у сфері фінансово-господарської діяльності фірми.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Одеський бізнесмен убив своїх компаньйонів і застрелився сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі