субота, 31 грудня 2022 05:28

Спецтема: Війна Росії проти України

"Зі 140 осіб залишилося 45": окупант поскаржився дівчині на величезні втрати – перехоплення ГУР МО

"Зі 140 осіб залишилося 45": окупант поскаржився дівчині на величезні втрати – перехоплення ГУР МО
Окупант поскаржився на величезні втрати і похвалився знищенням українського села. Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Російські окупанти, які воюють в Україні, продовжують скаржитися на величезні втрати та абсолютно ненавчений особовий склад. Про це розповів один з них під час дзвінка своїй дівчині.

Також він похвалився, як окупанти зрівняли з землею українське селище, сказано в перехопленні, опублікованому на каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За його словами, їм прислали "мобіків", які побули на позиції всього два дні.

"Вони приїхали, два дні побули тут в ах*ре у нас, вчора в ніч їх відвезли на*уй" - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Б'ють, як кротів" – окупант пожалівся на шалені втрати

Окупант додав, що мобілізованих росіян відвезли на штурм одного з сіл, зайнятих українською армією. Це село окупанти майже повністю зрівняли з землею.

"Тут ми село одну штурмували, дві вулиці наших були, одна - хо*ляцька. І ось вони поїхали вчора, нах*й, штурмувати цю вулицю. Там п**да! Від села нічого не залишилося. Там в якусь техніку тротил завантажували та просто відпускали. Без людей, без усіх, і вона е**шила. Там від села х*й що залишилося" - заявив він.

Крім того, окупант розповів, що в його підрозділі було 140 осіб, а залишилося всього 45. Решта вбиті або поранені. А з "мобіків", відправлених на штурм, назад не повернувся взагалі ніхто.

Російські окупанти скаржаться, що командування не платить їм гроші, які були обіцяні за отримані поранення і контузії. Про звільнення і взагалі говорити не доводиться.

До цього військовослужбовець РФ розповів своїй матері, як його армія знищує свої підрозділи. Він каже, що на фронті "все дуже серйозно".

Зараз ви читаєте новину «"Зі 140 осіб залишилося 45": окупант поскаржився дівчині на величезні втрати – перехоплення ГУР МО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі