субота, 04 січня 2020 11:20

Жінка вбила колишнього чоловіка качалкою

Жінка вбила колишнього чоловіка качалкою
Під час святкування Нового року одеситка вбила качалкою свого колишнього чоловіка

В Одесі під час святкування Нового року жінка качалкою вбила свого колишнього чоловіка.

Інцидент стався внаслідок суперечки, повідомляє Суворовський відділ поліції в Одесі.

На свято до себе додому жінка сама запросила колишнього чоловіка. Після розірвання шлюбу підтримувала з ним дружні стосунки.

"У розпал святкування виникла суперечка, під час якої господиня схопила дерев'яну качалку і побила нею гостя по голові. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер на місці", - йдеться в повідомленні.

Порушниця зателефонувала в поліцію і поскаржилася на "домашнє насильство" над нею. Правоохоронці, коли приїхали на місце інциденту, побачили у квартирі тіло чоловіка з розбитою головою та жінку в скривавленому одязі. У помешканні поліцейські вилучили можливе знаряддя злочину - качалку - і декілька інших речей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знайшли спільної мови: жінка зарізала сусіда

Жінку затримали за підозрою в умисному вбивстві. Наразі їй обирається запобіжний захід.

На Сумщині поліція затримала чоловіка, який вбив чоловіка качалкою і тікав на плоті річкою до Києва. Подія сталася в Кролевці. До поліції звернувся чоловік, який, прокинувшись у власному будинку, виявив свого 47-річного товариша мертвим.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вбила колишнього чоловіка качалкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі