субота, 08 жовтня 2022 21:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський прокоментував "бавовну" на Кримському мосту

Зеленський прокоментував "бавовну" на Кримському мосту
Президент України Володимир Зеленський прокоментував "бавовну", яка 8 жовтня трапилася на Керченському мосту. Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський прокоментував "бавовну", яка 8 жовтня трапилася на Керченському мосту.

Український лідер іронічно заявив, що сьогодні на території нашої держави був непоганий і більшою мірою "сонячний" день, водночас у тимчасово окупованому Криму було "хмарно". Про це Зеленський заявив у традиційному вечірньому зверненні в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк розкрив деталі "бавовни" на Кримському мосту

"Сьогодні на території нашої держави був непоганий і більшою мірою сонячний день. На значній території близько 20 градусів тепла і сонце. На жаль, у Криму було хмарно. Хоча й також тепло. Але якими б не були хмари – українці знають, що робити. І знають, що наше майбутнє – сонячне. Це майбутнє без окупантів. На всій нашій території", – наголосив він.

Глава держави вкотре запевнив, що Україна гарантує всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться у полон, збереження їхнього життя.

"Україна завжди дотримується усіх міжнародних норм і конвенцій. Будь-яких інших варіантів, щоб окупанти могли на них сподіватися, ми їм не залишимо. І я знову і знову дякую всім українцям, хто воює й працює заради миру для України – заради звільнення усієї нашої землі", – підкреслив Зеленський.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася "бавовна" в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався "підрив вантажного автомобіля".

Після масштабної "бавовни" рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку. Пізніше рух авто відновили.

На Кримському мосту, який з'єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський прокоментував "бавовну" на Кримському мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі