понеділок, 02 квітня 2018 15:57

Зайцева під час аварії була без водійського посвідчення

Зайцева під час аварії була без водійського посвідчення
Олена Зайцева під час аварії керувала автомобілем без документів. Фото - newsroom.kh.ua

Співробітник патрульної поліції Харкова Євген Шестов, який оформляв ДТП на вулиці Сумській, повідомив, що у обвинуваченої Олени Зайцевої, водійки автомобіля Lexus, не було при собі водійських прав і техпаспорта на машину. Про це він повідомив під час засідання у Київському райсуді міста.

"Відразу після ДТП я спілкувався з Зайцевою. У цей момент вона перебувала в сильному стресовому стані, ознак алкогольного сп'яніння не було. Спочатку вона сказала, що права і свідоцтво про реєстрацію лежать у сумочці, потім - що їх скоро привезуть і показала фото документів у телефоні", - сказав Євген Шестов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там облич не було" - суд заслухав потерпілих у справі харківської ДТП

Відповідаючи на запитання адвоката про те, чому на водія Lexus не склали адмінпротокол за відсутності документів, Шестов заявив, що поліцейські займалися викликом "швидкої" і огородженням місця трагедії, а потім їх відправили оформляти іншу аварію.

Правоохоронець також розповів, що він посадив Зайцеву в службовий автомобіль, бо вона не хотіла бачити місце аварії. Медичної допомоги вона не просила.

18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар і перекинувся. Загинули 6 та травмувалися 5 людей. Позашляховиками кермували студентка Олена Зайцева та підприємець Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років в'язниці. Київський районний суд Харкова досі не визначив швидкість автомобілів учасників ДТП. Олена Зайцева визнала провину, попросила у всіх пробачення та пригадала момент аварії. Сказала, що наближаючись до перехрестя вул. Сумської та пров. Мечникова, побачила на світлофорі миготливий зелений. Зрозуміла, що не встигне загальмувати, та вирішила не знижувати швидкість. У момент зіткнення із другим автомобілем різко натиснула на гальма та повернула вправо.

Зараз ви читаєте новину «Зайцева під час аварії була без водійського посвідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі