понеділок, 12 березня 2018 15:34

Харківська трагедія: Зайцева розповіла про момент аварії

Харківська трагедія: Зайцева розповіла про момент аварії
Обвинувачена у смертельній аварії в Харкові Олена Зайцева розповіла суду свою версію подій, а також чим і де займалася напередодні. Фото - ТСН

Сьогодні, 12 березня, у Київському райсуді Харкова триває чергове засідання у справі про аварію, що забрала життя 6 осіб. Обвинувачена Олена Зайцева розповіла суду свою версію подій, а також чим і де займалася напередодні.

Вона визнала провину, попросила у всіх пробачення та пригадала момент аварії. Сказала, що наближаючись до перехрестя вул. Сумської та пров. Мечникова, побачила на світлофорі миготливий зелений. Зрозуміла, що не встигне загальмувати, та вирішила не знижувати швидкість. У момент зіткнення із другим автомобілем різко натиснула на гальма та повернула вправо.

Також Зайцева заявила, що вказані у обвинувальному акті обставини правдиві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там облич не було" - суд заслухав потерпілих у справі харківської ДТП

На питання прокурора, де вона відпочивала перед ДТП, Зайцева повідомила, що була у закладі "Чилі". Однак спиртного не вживала. Також додала, що не вживає наркотики, а за день до аварії приймала знеболювальне пенталгін.

Визнала всі цивільні позови й пообіцяла допомагати потерпілим, коли відбуде покарання.

18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар і перекинувся. Позашляховиками кермували студентка Олена Зайцева та підприємець Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років в'язниці. Київський районний суд Харкова досі не визначив швидкість автомобілів учасників ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Харківська трагедія: Зайцева розповіла про момент аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі