середа, 07 березня 2018 15:35

"Там облич не було" - суд заслухав потерпілих у справі харківської ДТП

"Там облич не було" - суд заслухав потерпілих у справі харківської ДТП
В Київському райсуді продовжилося слухання у справі про масштабну ДТП на Сумській у Харкові. Обвинувачені Олена Зайцева та Геннадій Дронов під час засідань в одній "клітці". Фото - objectiv.tv

Київський районний суд Харкова закінчив допитувати потерпілих у справі про резонансну ДТП на вул. Сумській. У залі суду висловилися Оксана Євтєєва - в аварії вона втратила чоловіка і сестру, Ігор Берченко - батько Оксани та загиблої Діани, батько загиблої Наталі Умаєвої, Юрій Фабріс - брат і дядько загиблих Алли та Анастасії Сокол. Також була допитана пасажирка Lexus - подруга Олени Зайцевої.

"Я залишився один. У мене є мати, є бабуся, є дитина, але сенс, я думаю, зрозумілий потерпілим - що таке один?! Шкодую про одне, що я не зробив фотографії звідти і не привіз показати Зайцевій, Дронову. Показати, що там було. Ховали не в закритій труні, але з закритими обличчями, тому, що там облич не було", - сказав під час засідання Юрій Фабріс, брат і дядько загиблих Алли і та Анастасії Сокол, передає 057.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська ДТП: суд досі не визначив швидкість автомобілів

Батько загиблої Наталії Умаєвої розповів, що онука всю ніч шукала маму.

"В момент аварії вона розмовляла з мамою, нашою дочкою по телефону. І мама сказала, що їде вже додому. І раптом голос мами зник у телефоні, стали чутні якісь крики. Чоловічий голос в трубку сказав: "Тут страшна аварія". 14-річна дитина взяв паспорт матері і поїхала на Сумську шукати маму", - сказав Микола Пономаренко.

Родичі постраждалих вимагали жорсткого вироку суду для обох водіїв, а подруга Олени Зайцевої, яка того дня була в автомобілі Lexus, намагалася виправдати дівчину-водія.

18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, що їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Позашляховиками кермували студентка Олена Зайцева та підприємець Геннадій Дронов. Обом загрожує до 10 років в'язниці. Київський районний суд Харкова досі не визначив швидкість автомобілів учасників ДТП.

Зараз ви читаєте новину «"Там облич не було" - суд заслухав потерпілих у справі харківської ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі