неділя, 15 січня 2023 07:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Загроза лишається ‒ Генштаб уточнив дані про ракетні удари Росії

Загроза лишається ‒ Генштаб уточнив дані про ракетні удари Росії
Росіяни з добу 57 разів вдарили ракетами по Україні. Фото: glavcom.ua

За минулу добу російські війська завдали по Україні три авіаційних і 57 ракетних ударів.

Окрім того, росіяни здійснили 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі. Про це вранці 15 січня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командування ПС ЗСУ підтвердило знищення багатоповерхівки в Дніпрі російською ракетою Х-22

По Києву та інших населених пунктах України ворог випускав зенітні керовані ракети С-300/С-400.

"Також здійснив 41 пуск крилатих ракет повітряного і морського базування та керованих авіаційних ракет, що є високоточною зброєю. 26 ракет знищили наші захисники. Загроза подальших авіаційних та ракетних ударів російських окупантів залишається на всій території України", ‒ наголошують у Генштабі.

Станом на 6:00 15 січня у Дніпрі на місці російського влучання у житловий багатоквартирний будинок врятовано 38 людей, зокрема шість дітей. Кількість загиблих зросла до 17 осіб, з них одна дитина. Поранено 73 людини, зокрема 14 дітей. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

Росіяни 14 січня атакували об'єкт інфраструктури, повідомила Київська міська військова адміністрація. Уламки ракет пошкодили автомобілі у столиці.

Зараз ви читаєте новину «Загроза лишається ‒ Генштаб уточнив дані про ракетні удари Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі