понеділок, 28 листопада 2016 18:18

Загиблі під час падіння вертольота летіли на зйомки кліпу

Загиблі під час падіння вертольота летіли на зйомки кліпу

Глава кінокомпанії "Союз Марінс Груп" Олександр Куликов і його помічниця, які загинули при аварії вертольота поблизу Алушти в Криму, летіли на зйомки кліпу для нової пісні.

Про це повідомили в прес-службі компанії.

"Глава кінокомпанії Олександр Куликов прямував на орендованому вертольоті до місця зйомок кліпу на свою нову пісню "Родина". Загинули з ним також його помічник Марія Суслова і пілот. Причина аварії вертольота в даний момент невідома", — повідомили в прес-службі компанії, уточнивши, що про дату і місце жалобних заходів стане відомо додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена загиблих у вертольоті, який впав у горах

Також підтвердилася загибель глави вертолітного клубу "ХеліКрим" Романа Ізмайлова. Його тіло знайшли за кілометр від місця аварії.

Вранці 28 листопада у гористій місцевості неподалік Алушти упав вертоліт Robinson. Вертоліт сильно зруйнований, але при ударі загоряння не було. На землі жертв і руйнувань немає. Причини падіння встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «Загиблі під час падіння вертольота летіли на зйомки кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі