пʼятниця, 29 листопада 2019 08:25

Загадкова загибель 14-річного Дениса Чаленка: експерти знайшли важливий доказ

Загадкова загибель 14-річного Дениса Чаленка: експерти знайшли важливий доказ
Під поліцією у Прилуках знову зібралися містяни. Вимагають відзвітувати, що зробило слідство за місяць у справі про загибель 14-річного Дениса Чаленка. Фото - ТСН

Справу про загадкову загибель 14-річного Дениса Чаленка в Прилуках на Чернігівщині перекваліфікували. Тепер слідство ведеться за статтею "умисне вбивство" замість порушення правил безпеки руху на залізниці.

Під нігтями хлопця знайшли епітелій чужої шкіри. Ще тривають експертизи, в тому числі й ДНК. Усі результати будуть передані слідству 3 грудня. Справу сподіваються розкрити у найкоротші терміни, повідомив керівник слідчої групи Владислав Кирпук, передає ТСН.

Біля місцевого відділку поліції вчергове зібралися містяни. Вони переймаються, що протягом місяця розслідування не зрушилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло 14-річного Дениса Чаленка хочуть ексгумувати

"Ніхто не хоче розслідувати справу, тягнуть резину, щоб люди заспокоїлися", - каже батько загиблого Віктор Чаленко.

Люди впевнені, що поліція причетна до вбивства. Там розповіли: тих, кого батьки вважають винними, звільнили з посад, але вони продовжують працювати в органах.

"Для того, щоб притягнути когось до дисциплінарної чи кримінальної відповідальності, необхідно здобути певну кількість доказів. Даватиме оцінку прокуратура і суд", - каже в.о. керівника Прилуцької поліції Сергій Сторожук.

3 грудня люди пообіцяли знову прийти до відділку поліції, аби почути новини про результати експертиз.

Школяра знайшли на коліях 29 жовтня зі слідами сильного побиття. У версію поліції, що Дениса збив потяг, батьки не повірили. Підозрюють, що його забили до смерті та вже мертвим поклали на рейки під поїзд. Люди вийшли на пікет до місцевого відділку поліції. Батьки домоглися проведення повторної експертизи. Завдяки розголосу справу тепер розслідують слідчі із Києва.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова загибель 14-річного Дениса Чаленка: експерти знайшли важливий доказ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі