середа, 25 січня 2017 12:20

Заблукалих лижників вночі шукав загін рятувальників

Заблукалих лижників вночі шукав загін рятувальників
Гора Тростян

24 січня на Львівщині рятувальники знайшли двох заблукалих у горах туристів-лижників, а ще п'ятьом травмованим надали допомогу. Близько 21 години один із заблукалих лижників попросив допомоги у рятувальників.

"Один із заблукалих хлопців не розгубився й зателефонував до рятувальників по допомогу. Він повідомив, що під час катання на лижах вони загубились на північному схилі гори Тростян і не можуть знайти безпечну дорогу. На пошуки відправили рятувальників. Вже за годину заблукалих знайшли на північному схилі гори. Медичної допомоги вони не потребували, їх просто доправили до селища Славське", - кажуть рятувальники із Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС України.

Того ж дня Славська пошуково-рятувальна група на лижних трасах гір Тростян, Політехнік та Захар Беркут допомогли п'ятьом травмованим туристам-лижникам. Усі вони отримали незначні травми: 22-річний мешканець Славського під час катання отримав травму ключиці; 19-річна одеситка травмувала праве плече; 28-річна львів'янка під час спуску травмувала праву ногу. Ще один одесит, 31 рік, а також 26-річний мешканець м. Миколаїв під час катання також травмували праву ногу. Рятувальники спустили травмованих зі схилів і передали медикам.

Зараз ви читаєте новину «Заблукалих лижників вночі шукав загін рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі