пʼятниця, 10 березня 2023 05:39

Заарештували ексдиректора "Антонова" - ЗМІ

Заарештували ексдиректора "Антонова" - ЗМІ
Ексгендиректор ДП "Антонов" Сергій Бичков не дозволив захистити від росіян аеропорт в Гостомелі. Фото: ANTONOV.COM

Служба безпеки України 9 березня затримала колишнього генерального директора державного підприємства "Антонов" Сергія Бичкова.

Суд арештував його на 60 діб, повідомляє "Цензор".

Також затримали начальника безпеки авіатранспортного підприємства ДП "Антонов", а директору авіатранспортного підприємства ДП "Антонов" повідомила про підозру заочно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антонов" запропонував відновити легендарний український літак "Мрія"

Посадовці неодноразово відмовляли Нацгвардії у спорудженні інженерно-фортифікаційних споруд на території летовища у Гостомелі. Це призвело до захоплення аеродрому, загибелі та поранень рятувальників ДСНС, пошкодження та знищення майна і літаків підприємства, у тому числі АН-225 "Мрія".

9 березня правоохоронці провели 9 обшуків за місцем фактичного проживання і роботи фігурантів кримінального провадження та повідомили їм про підозру у вчиненні правопорушення

Бичкову та Нетьосову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

29 березня ДК "Укроборонпром" відсторонив Сергія Бичкова від виконання ним повноважень генерального директора Державного підприємства "Антонов", що входить до складу Концерну.

Державне підприємство "Антонов" (колишній Авіаційний науково-технічний комплекс імені Олега Костянтиновича Антонова або АНТК імені О. К. Антонова) — український авіабудівний концерн, що об'єднує конструкторське бюро, комплекс лабораторій, експериментальний завод та випробувальний комплекс, для розробки та сертифікації літаків.

Зараз ви читаєте новину «Заарештували ексдиректора "Антонова" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі