субота, 15 липня 2023 13:12

Спецтема: Війна Росії проти України

За тиждень знищено десятки російських угруповань: Федоров розповів про ситуацію на Запоріжжі

За тиждень знищено десятки російських угруповань: Федоров розповів про ситуацію на Запоріжжі
Українські війська знищують загарбників на захоплених територіях Запорізької області. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Українські Сили оборони протягом тижня знищили десятки російських угруповань на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

У тому числі знищували ворога у тих містах, які росіяни вважали "глибоким тилом". Про це в ефірі національного телемарафону сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Gazeta.ua.

"Це бачимо на прикладі Бердянська та Мелітополя", ‒ зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мертвих росіян вивозили в морг: Генштаб прокоментував удар по готелю з окупантами

За словами Федорова, ворог зараз масово змінює дислокацію своїх штабів, бо розуміє, що місцеві мешканці чинять спротив і тому займає нові приміщення і намагається зробити нові штаби.

На тимчасово захоплених територіях з'явилася також велика кількість військової поліції, яка перевіряє військовослужбовців РФ та вантажі, які вони перевозять. За словами Федорова, таким чином виявляють дезертирів, тих, хто пиячить або перевозить крадене.

Українські військові ліквідували російського генерал-лейтенанта Олега Цокова у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області. Він міг загинути унаслідок влучання по готелю "Дюна", розташованому на території Приазовкурорту, повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 15 липня становлять уже понад 237 180 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 590 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень знищено десятки російських угруповань: Федоров розповів про ситуацію на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі