субота, 26 липня 2014 18:23

За півтори години у Львові "замінували" 10 об'єктів, дзвонили із зони АТО

За півтори години у Львові "замінували" 10 об'єктів, дзвонили із зони АТО
Фото: segodnya.ua

Львівська міліція отримала в суботу за півтори години 10 телефонних повідомлень від анонімів про вибухові пристрої, жодне з них не підтвердилося. Про це повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області Світлана Добровольська.

"Надійшло 10 повідомлень про замінування залізничного вокзалу, 7 готелів, хостела і ресторану. Жодне з них не підтвердилося", - розповіла Добровольська.

Міліція встановила, що деякі з дзвінків вчинені із зони проведення АТО.

За всіма фактами помилкового мінування будівель відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, руйнування або пошкодження об'єктів власності) КК України. Міліція проводить заходи для встановлення осіб зловмисників.

З початку року до міліції Львівської області надійшло 41 неправдиве повідомлення про вибухові пристрої, нібито закладені в різних будівлях.

Зараз ви читаєте новину «За півтори години у Львові "замінували" 10 об'єктів, дзвонили із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі