вівторок, 22 жовтня 2024 09:22

Спецтема: Війна Росії проти України

За ніч над Україною збили понад 40 ударних дронів РФ

У ніч проти 22 жовтня ворог завдав удару по Україні ударними БпЛА типу Shahed та дронами невстановленого типу.

Протягом ночі в повітряному просторі України виявлено 60 ворожих БпЛА, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

"Підтверджено збиття 42 ворожих БпЛА в Сумській, Дніпропетровській, Черкаській, Донецькій, Запорізькій, Київській, Херсонській та Харківській областях. Більшість ударних БпЛА збито на Сумщині. На жаль, внаслідок атаки, в регіоні є загиблі та постраждалі, висловлюємо співчуття рідним. Крім того, 10 російських безпілотників локаційно втрачено. Один БпЛА полетів у Білорусь, ще три - назад у Росію", - сказано в повідомленні.

Один ворожий БпЛА - в повітряному просторі України.

Повітряний напад відбиває авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни жаліються на масовану атаку дронів

Автор: ПС
  ЗБИТО 42 ВОРОЖІ БПЛА
ЗБИТО 42 ВОРОЖІ БПЛА

Сьогодні вночі ворог завдав авіаційний удар, застосувавши БПЛА-камікадзе, по приватному житловому сектору міста Суми.

22 жовтня в небі над Сумщиною наші зенітники збили 25 ворожих "Шахедів". Росіяни продовжують обстрілювати Суми. Зранку ворог вдарив по житловому багатоквартирному будинку і об'єктах критичної інфраструктури. Унаслідок нічного влучання ворожих безпілотників в житлові будинки приватного сектора обласного центру загинуло три людини, серед яких одна дитина.

Зараз ви читаєте новину «За ніч над Україною збили понад 40 ударних дронів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі