вівторок, 15 липня 2014 22:05

З понівечених вагонів московського метро витягнули всіх пасажирів, серед постраждалих - українка
7

Фото: Reuters

В аварії, що сталася в Московському метрополітені, постраждала одна громадянка України, від госпіталізації вона відмовилася. Серед упізнаних 17 загиблих немає громадян України. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

"Серед постраждалих є одна громадянка України, яка після аварії була госпіталізована в міську клінічну лікарню № 13 Москви. Однак вона відмовилася від госпіталізації і після отримання першої медичної допомоги у супроводі знайомого покинула лікарню", - йдеться в повідомленні МЗС України.

На даний момент впізнані 17 загиблих. Громадян України серед них немає.

Рятувальні роботи на аварійній ділянці московського метро завершені. З понівеченого вагона витягнуті всі пасажири

Нагадаємо, сьогодні, в ранковий час пік на Арбатсько-Покровської лінії Московського метрополітену між станціями "Слов'янський бульвар" і "Парк Перемоги" з рейок зійшли три вагони, в тому числі головний. За останніми даними, в результаті НП загинула 21 людина, ще понад 160 отримали поранення.

Слідство вважає, що сталася техногенна катастрофа, версія теракту виключається. 16 липня в Москві у зв'язку з трагедією в метро оголошено день жалоби.

Зараз ви читаєте новину «З понівечених вагонів московського метро витягнули всіх пасажирів, серед постраждалих - українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі