вівторок, 29 березня 2022 12:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Взяли вогонь на себе: у Миколаєві двоє десантників розмолотили колону ворожої техніки

У Миколаєві десантники ліквідували колону ворожої техніки, ризикуючи власним життям.

Вони знищили окупантів з артилерії. Воїнам довелося взяти вогонь на себе, але це їх не зупинило. Про це повідомляють у Facebook Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар по Миколаївській ОВА: дістали перші тіла загиблих

"Військовослужбовці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва ДШВ ЗС України Денис Ф. і Станіслав Т. під час розвідки неподалік Миколаєва проявили особисту мужність, витримку й високі професійні чесноти", - ідеться в повідомленні.

У результаті злагоджених дій розвідників та артилеристів знищили три армійських вантажівки з боєкомплектом, два заправники пального та бойову машину десанту БМД-2. Зазнавши значних втрат у техніці та особовому складі, ворог відступив.

Автор: t.me/Ateobreaking
  Ворожа колона у Миколаєві
Ворожа колона у Миколаєві

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 29 березня орієнтовно становлять понад 17,2 тис. осіб. Також окупант і далі втрачає техніку: танків - 597; ББМ (бойових броньованих машин) - 1710; артилерійських систем - 303; РСЗВ - 96; засобів ППО - 54; літаків - 127; гелікоптерів - 129; автомобільної техніки - 1178; кораблів/катерів - сім; цистерн із ПММ - 73; БПЛА оперативно-тактичного рівня - 71; пускових установок ОТРК/ТРК - чотири; спеціальної техніки - 21.

Зараз ви читаєте новину «Взяли вогонь на себе: у Миколаєві двоє десантників розмолотили колону ворожої техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі