вівторок, 26 червня 2012 16:50

Водій, який збив двох даішників у фан-зоні, був під кокаїном

Водій, який збив двох даішників у фан-зоні, був під кокаїном
Стосовно водія порушено кримінальну справу. Фото: Сегодня

Водій автомобіля, який збив двох співробітників ДАІ, перебував у стані наркотичного сп'яніння.

Про це повідомили у прес-службі ДАІ міста Києва.

За підозрою у скоєнні злочину 28-річного водія затримано в порядку ст.115 Кримінально-процесуального кодексу України до санкції суду, який має обрати йому міру запобіжного заходу. Згідно з висновком експертизи щодо результатів медичного огляду, чоловік керував автомобілем у стані наркотичного сп'яніння.

"Водій керував авто під впливом кокаїну", - уточнили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДТП в Італії потрапив автобус з українцями, троє серйозно травмовані

Прокуратурою Печерського району міста Києва стосовно водія порушено кримінальну справу за ст. 342: "Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві" та ст. 345: "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" Кримінального кодексу України.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, водій Toyota RAV4 проїхав на територію, заборонену для в'їзду в зв'язку з майбутнім матчем Євро-2012 Англія-Італія в Києві, та травмував двох співробітників ДАІ.

 

Зараз ви читаєте новину «Водій, який збив двох даішників у фан-зоні, був під кокаїном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі