понеділок, 02 листопада 2020 13:09

Вітчим протягом 2 років ґвалтував падчерку

Вітчим протягом 2 років ґвалтував падчерку
Поліцейські встановили, що 46-річний чоловік з 2018 по 2020 рік неодноразово вступав у статеві зносини зі своєю 13-річною падчеркою проти її волі Фото: zik.ua

У Ківерцях Луцького району Волинської області поліцейським надійшов сигнал про те, що вітчим зґвалтував падчерку.

"У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що 46-річний чоловік із 2018-го по 2020 рік неодноразово вступав у статеві зносини з 13-річною падчеркою проти її волі. Мати не вірила дочці. Але дитина не витримала й розповіла все керівнику місцевого відділу поліції", - повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько впродовж року ґвалтував неповнолітню доньку

У поліції відкрили кримінальне провадження за зґвалтування. Зараз у справі призначили експертизи, вирішується питання про оголошення чоловіку підозри та обрання запобіжного заходу. Дівчинку з сім'ї тимчасово вилучили.

У Львівській області 50-річного чоловіка засудили на 9 років. Він ґвалтував 13-річну доньку. Матір дівчинки стягнула з чоловіка 300 тис. грн моральної компенсації на користь дитини.

Зараз ви читаєте новину «Вітчим протягом 2 років ґвалтував падчерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі