понеділок, 07 листопада 2016 17:54

Викрадачі чоловіка відстрілювалися від поліцейських

7 листопада в Олевському районі Житомирщини правоохоронці затримали групу осіб за підозрою у викраденні чоловіка. Потерпілий з вогнепальним пораненням був доставлений в лікарню.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Автор: ГУ НП у Житомирській області
 

"На автодорозі Київ-Ковель поліцейські виявили автомобіль Ford. Четверо чоловіків, які в ньому перебували, чинили збройний опір співробітникам поліції і намагалися втекти. Затримати зловмисників вдалося, простреливши колесо їхнього автомобіля. Затримані жителі Київської області та Запоріжжя. У багажнику транспортного засобу було виявлено 22-річного чоловіка з вогнепальним пораненням, мешканця Олевського району", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники напали на далекобійника

Під час огляду транспортного засобу виявлено та вилучено 5 помпових рушниць і холодну зброю. За місцем проживання затриманих вилучено автоматичну зброю, пістолет та набої до них. Все направлено на експертне дослідження. Встановлюються всі обставини події.

 

За викрадення людини зловмисникам загрожує до 5 років в'язниці, за незаконне зберігання зброї — 7 років позбавлення волі.

У Миколаєві диспетчер служби таксі подзвонила до поліції. Сказала, що чула по рації, як 18-річного таксиста разом із машиною викрав невідомий. Водієві погрожували зброєю та наказували їхати.

Зараз ви читаєте новину «Викрадачі чоловіка відстрілювалися від поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі