четвер, 07 липня 2022 15:21

Спецтема: Війна Росії проти України

"Відправлятимуться в пекло": херсонські партизани підірвали ворожий склад з боєприпасами

"Відправлятимуться в пекло": херсонські партизани підірвали ворожий склад з боєприпасами
Партизани й надалі знищуватимуть склади росіян у Херсонщині. Фото: t.me/zsuwar

У тимчасово захопленому Херсоні українські партизани підірвали російський склад з боєприпасами.

Пропагандисти РФ одразу почали вигадувати, що це загорівся склад з пластиком, розповів радник голови обласної військової адміністрації Сергій Хлань в етері в ефірі проєкту FREEДОМ, передає Gazeta.ua.

"Пластик ще так не вибухав в жодній країні світу, як в окупантів", – сказав він.

За його словами, пожежа на складі вирувала довго, адже там окрім техніки та амуніції зберігалися ще й ворожі паливно-мастильні речовини.

Хлань додав, що з кожним днем робота партизанів тільки посилюється і ворожі склади й надалі горітимуть по всій захопленій території.

"З тилу, з фронту планомірно вибиваємо окупантів, звільнюємо нашу рідну Херсонщині. І як би вони не виправдовувалися, нічого у них не вийде. Вихід в окупантів лише один: поскоріше забратися з нашої землі, інакше вони відправлятимуться в пекло", – підсумував радник.

Вчора, 6 липня, у тимчасово захопленому Херсоні знищили склади російських терористів. На місці події спалахнула пожежа. Відомо, що ворожі склади були розташовані в районі залізничного вокзалу міста. За словами місцевих мешканців, перед пожежею пролунав вибух.

Зараз ви читаєте новину «"Відправлятимуться в пекло": херсонські партизани підірвали ворожий склад з боєприпасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі