пʼятниця, 17 червня 2022 13:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Вчителька української мови в Житомирі виявилася зрадницею

Вчителька української мови в Житомирі виявилася зрадницею
Обвинувачена стверджувала, що українські засоби масової інформації дезінформують населення. Фото: t.me/pgo_gov_ua

На Житомирщині судитимуть вчительку, яка заперечувала збройну агресію Російської Федерації в Україні та називала розстріли мирних жителів у Бучі на Київщині постановочними сюжетами.

Прокурори Житомирщини скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки за фактом публічних закликів до підтримки рішень і дій держави-агресорки, повідомила 17 червня пресслужба Офіса генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідував позиції ЗСУ: на Сумщині впіймали російського агента

"Вчителька української мови однієї зі шкіл Житомира під час засідання методоб'єднання вчителів-мовників переконувала колег, що в Україні не війна, а "воєнна спецоперація" збройних сил РФ, які надають допомогу "братському" українському народові", - ідеться у повідомленні.

Обвинувачена стверджувала, що українські засоби масової інформації дезінформують населення про наслідки російської окупації в містах і селах.

На Вінниччині поліцейські виявили трьох правопорушників, які підтримували повномасштабне вторгнення Росії в Україну, а також дії окупантів. Перевіряють осіб, які могли співпрацювати з ворогом і загрожувати нацбезпеці держави у Вінниці, Барі й Тульчинському районі.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну правоохоронці викрили 88 ворожих диверсійно-розвідувальних груп. Всього затримали майже 800 диверсантів. Російська агентура досі веде партизанську війну. Вони збирають інформацію і можуть коригувати вогонь.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька української мови в Житомирі виявилася зрадницею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі