середа, 02 листопада 2022 15:52

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ "мобіки" влаштували бунт, влада стягнула ОМОН: відео

В РФ "мобіки" влаштували бунт, влада стягнула ОМОН: відео
У навчальному центрі в Ульяновську мобілізовані з Чувашії влаштували бунт, вимагаючи обіцяних їм виплат. Фото: скріншот з відео

У навчальному центрі в Ульяновську мобілізовані з Чувашії влаштували бунт, вимагаючи обіцяних їм виплат.

Для придушення протесту кремлівський режим вже вислав туди ОМОН та Росгвардію. Про це повідомляє Telegram-канал "Сердита Чувашія".

"Наша держава відмовляється виплатити нам кошти у розмірі 195 тисяч рублів, які нам обіцяв президент Володимир Путін! Заради чого тоді нам йти воювати за цю державу, залишивши свої сім'ї без підтримки?!" – ідеться у відкритому зверненні бунтівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадиров заговорив про продовження мобілізації в Чечні – ЗМІ

У зв'язку з цим вони відмовилися вирушати на війну проти України, доки їхні вимоги не будуть виконані.

"Вчорашній бунт придушила Росгвардія, але мобілізовані з Чувашії, як і раніше, протестують! Сьогодні вони оголосили страйк і не вийшли на заняття", – розповіли у соцмережах.

У Росії жителі Тюмені та Санкт-Петербурга продовжують отримувати повістки попри обіцянки російського диктатора Володимира Путіна та заяви глави міністерства оборони РФ Сергія Шойгу про завершення 28 жовтня "часткової мобілізації" та перехід на строкову службу.

У різних регіонах Російської Федерації продовжуються мобілізаційні заходи, повідомляють аналітики американського Інституту вивчення війни ISW.

Зараз ви читаєте новину «В РФ "мобіки" влаштували бунт, влада стягнула ОМОН: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі