пʼятниця, 22 липня 2022 17:59

Спецтема: Війна Росії проти України

У Нікополі оголосили "полювання" на зрадників

У Нікополі оголосили "полювання" на зрадників
В разі виявлення підозрілих осіб необхідно провести громадське затримання та викликати поліцію. Фото: t.me/Yevtushenko_E

На тлі обстрілів Нікополя у Дніпропетровській області місцева влада оголосила "полювання" на зрадників, які передають інформацію окупантам.

Охочі місцеві можуть долучитися до пошуку колаборантів, написав у Telegram голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову з РСЗВ обстріляли Нікополь

Правоохоронців цікавлять:

• оператори квадрокоптерів;
• люди, які малюють незрозумілі знаки на будівлях, елементах інфраструктури;
• люди, що проводять зйомку населеного пункту на мобільний, фото-відео апаратуру;
• люди, які запускають сигнальні ракети, феєрверки.

В разі виявлення підозрілих осіб необхідно провести громадське затримання та викликати поліцію. Євтушенко наголосив, що спецзасоби або зброю використовувати не можна, лише у випадку самозахисту.

"В разі підтвердження протиправної діяльності підозрюваного ви отримуєте суму еквівалентну 100 у.о. по курсу НБУ на день затримання", – пише голова РВА.

Російські окупанти обстріляли Нікополь і Апостолове Дніпропетровської області. По Нікополю окупанти 85 разів гатили з реактивних систем залпового вогню. По Апостоловому випустили сім ракет по будівлях міських ліцеїв. Є масштабні руйнування.

Зараз ви читаєте новину «У Нікополі оголосили "полювання" на зрадників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі